Koulujen luokkien väliset keilailumestaruuskilpailut

Koululiikuntaliitto järjestää yhteistyössä Suomen Keilailuliiton kanssa toiset valtakunnalliset luokkien väliset mestaruuskilpailut keilailussa 2013-2014.

Kilpailumuoto:

Kilpailu on valtakunnallinen luokkien välinen joukkuekilpailu. Kunkin luokan paikalla olevat oppilaat pelaavat liikuntatunnilla 2 sarjan pelin ja koko luokalle lasketaan yhteinen sarjakeskiarvo, joka on luokan tulos. Vain sellaiset suoritukset hyväksytään, johon on osallistunut vähintään puolet luokan oppilaista. Mikäli koulun luokat ovat pieniä, useampi luokka voi muodostaa yhteisen joukkueen. Koulut voivat tulostaa KLL:n verkkosivuilta tuloslomakkeen, esitäyttää siihen oppilaiden nimet sekä kirjata oppilaiden tulokset keilatunnin päätteeksi lomakkeelle. Tuloslomakkeen voi pyytää myös keilahallin kassalta. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, joka huolehtii tulokset Suomen Keilailuliittoon.

Sarjat

Alakoulu, Yläkoulu, Lukio

Kilpailuaika ja paikka:

Kilpailuaika on marras-, joulu, tammi- ja helmikuu. Luokka voi pelata kisan niin monta kertaa kuin haluaa ja paras tulos noteerataan. Kilpailun voi suorittaa missä tahansa Suomen keilahallissa. Tulokset julkaistaan Koululiikuntaliiton sekä Suomen Keilailuliiton verkkosivuilla. Osoitteet löytyvät kilpailupöytäkirjasta. Sarjojen kolmelle parhaalle luokalle annetaan palkinnoksi mitalit (luokan jokaiselle oppilaalle)!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koulualaiskeilailun ryhmien ratamaksut arkisin klo 8-16 välisenä aikana:

8,00€/ratatunti sis. kenkävuokrat
7,50€/ratatunti käteismaksuna sis kenkävuokrat
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koululaisten Bowling Mover liikuntaleiri 6-8.6.2014

Koululaisille järjestetään 6-8.6. 2014 Turussa ratkiriemukas Bowling Mover liikuntaleiri, jonka yhteydessä järjestetään myös koululaisten henkilökohtaiset keilailukilpailut. Tytöille ja pojille järjestetään kilpailu erikseen kaikissa kolmessa eri sarjassa. Rekisteröidyt keilaajat kilpailevat erikseen omassa avoimessa sarjassaan. Leirikutsu julkaistaan tammikuussa Koululiikuntaliiton, Suomen Keilailuliiton ja Turun Keilailuliiton verkkosivuilla! Vuoden 2013 leiri sai erinomaisen palautteen osallistujilta. Ilmoittautumiset leirille 30.4.2014 mennessä Suomen Keilailuliitto, puh 020 7419 660 tai arja.lehti@keilailu.fi